Tävla och vinn!

Du behöver inte skicka in några kryss för att vara med och tävla. Fyll i kupongen på sidan 34 i tidningen eller lämna dina lösningar här på nätet. Vi behöver dina svar senast den 17 september 2018.

Alla som har minst ett korrekt tävlingsord deltar i utlottningen av fem exemplar av O som i ordbok (värde 199 kronor).

Alla som har minst sju korrekta tävlingsord deltar i utlottningen av 10 campinglanternor (värde 399 kronor), 15 ta med-muggar (värde 99 kronor), 10 ryggsäckar (värde 249 kronor), 5 pussel (värde 159 kronor) och 5 exemplar av Kosmiskt pussel (värde 179 kronor).

För att delta i utlottningen av högvinsten, en kryssning med Viking Line (värde 2 000 kronor) ihop med helårsprenumerationer på Språktidningen (värde 599 kronor) och Forskning & Framsteg (värde 779 kronor), måste du ha minst tolv korrekta tävlingsord.

Facit till samtliga tävlingsuppgifter och alla vinnare publiceras på vetenskapsmedia.se/klurigt. Tävlingsfrågor besvaras via e-post klurigt@vetenskapsmedia.se.

Jag vill passa på och prova 2 nr av Språktidningen för 99 kr

Jag vill passa på och prova 2 nr av Forskning & Framsteg för 99 kr

Vid inlämning av tävlingssvar och beställning av prenumeration samtycker du till att dina personuppgifter inklusive e-postadress och mobilnummer får lagras och hanteras av Vetenskapsmedia i Sverige/Stiftelsen Forskning & Framsteg för marknadsföring och digitala tjänster. Samtycket gäller till dess du säger upp det. Prenumerationer är tidsbegränsade och avslutas automatiskt efter de nummer du beställt. Erbjudandet gäller tom 17/9 2018 och endast adresser i Sverige. Läs mer om prenumerationsvillkoren. På vetenskapsmedia.se används kakor, cookies, med syftet att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Kakorna är små textfiler som inte innehåller någon personinformation. När du besöker vetenskapsmedia.se skickas en förfrågan om att acceptera kakor till din webbläsare. Om du inte vill godkänna några kakor kan du stänga av funktionen i din webbläsare. Då får du i stället en fråga för varje enskild kaka om den ska accepteras eller inte.